Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling wilt retourneren omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling wilt retourneren. U kunt bij ons tot 14 dagen na ontvangstdatum een item retourneren, zolang het item(s) en de verpakking in de originele staat wordt teruggestuurd. Raadpleeg onze FAQ pagina voor de retourvoorwaarden.

U heeft na aanmelding van uw retour nogmaals 14 dagen om het item(s) retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Als er maar een deel van de bestelling wordt teruggestuurd worden de verzendkosten niet gecrediteerd.

De retourkosten van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retourneren:
Retourneren gaat eenvoudig via de onderstaande stappen:

1.  Stuur ons een bericht naar info@gymdominators.com waarna wij u zullen voorzien van de retourinstructies.
2. Lever uw pakket na de retourmelding binnen 14 dagen in bij een postNL pakketpunt.
3. Nadat wij uw retourzending hebben ontvangen, verwerken en controleren wij uw retourzending binnen 10 werkdagen.

Ruilen:
De snelste manier om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u wilt, is door het item dat u heeft te retourneren. Hierbij zijn de retourkosten wel voor u. Zodra de retourzending is geaccepteerd, kunt u een afzonderlijke aankoop doen voor een nieuwe item.